Kontoudtog er netop udsendt til alle med en opsparing i Elysium. Kontoudtoget er udskrevet på et girokort, så de, der ønsker at sætte flere penge ind på deres opsparing dermed har et girokort til rådighed. Vi gør opmærksom på, at man altid kan anvende det samme indbetalingsnummer igen og igen ved indbetalinger. Nummeret fremgår nederst på girokortet.

Vi fik i 2016 lov til at placere en del af opsparingerne i sikre værdipapirer/opsparingsordninger og det har medført, at der nu igen kommer et positivt afkast af opsparingerne. I 2016 var det dog nødvendigt at investere i nyt økonomisystem m.v., hvorfor der ikke var tilstrækkeligt afkast til også at kunne udbetale bonus. Det er klart forventningen, at der fra og med i år igen vil kunne udbetales en mindre bonus, der indsættes på de respektive konti.

Vi udbetaler jo krone til krone, men der kan på enkelte konti være mindre overskydende beløb. Disse beløb samles på en “overskudskonto”. Pr. 31/12-2016 var der kr. 3.313,- på kontoen og jf. vedtægterne så udbetaler man kun fra konto´en, når der er kr. 10.000.