Nyheder

Juni 2024 – kontoudtog

Vi har nu udsendt kontoudtog til alle medlemmer.

Det finansielle marked var sidste år ramt af mange negative påvirkninger. Derfor er der desværre ikke mulighed for at tilskrive bonus for 2023.

Vi håber på, at inflationen falder her i 2024 og at vi får et positivt afkast hos PFA, der varetager forvaltningen af midlerne i Elysium.

Har du ikke modtaget dit kontoudtog senest 21. juni 2024, skal du være velkommen til at kontakte os, så du kan få dit eksemplar.

April 2023 – uddeling af overskudsmidler

Ved Danske Bedemænds landsmøde i Middelfart 29. april 2023, modtog Hospice Forum Danmark en check på 25.000. Pengene stammer fra overskudskontoen hos Elysium, og uddeles når der er tilgået et pænt beløb.

Elysium Begravelsesopsparing forsøger at finde modtagere, hvor selv mindre beløb kan gøre en stor forskel.

Uddeling af Elysiummidler 2023

Se de øvrige modtagere af overskudsmidler gennem årene her

Oktober 2022 – ny hjemmeside

Elysium er netop gået i luften med ny hjemmeside. Her på siden er det nu lettere at tilmelde sig online, og du finder også lettere rundt på siden, så du kan få svar på dine spørgsmål om Elysium Begravelsesopsparing.

April 2022 – uddeling af bonus til alle medlemmer

Den 8. april 2022 uddelte repræsentantskabet i Elysium Begravelsesopsparing bonus til alle medlemmer. I alt blev der uddelt 600.000 kroner til medlemmerne i bonus.

Har du mod forventning ikke modtaget kontoudtog endnu, så kontakt os på kontakt@bedemand.dk eller skriv til os via os vores kontaktformular.
Du kan nemt og bekvemt indmelde dig Elysium Begravelsesopsparing.

Meld dig ind allerede i dag – klik her

Elysium er det fornuftige valg, fordi

• man er helt fritstillet i sit valg af bedemand

• opsparingen påvirker ikke sociale ydelser, skat eller pension

• opsparingen bruges til alle udgifter, der vedrører din afsked.

“Da jeg talte med bedemanden, fortalte han at begravelsesopsparingen var til alt – også stenhuggeri og kirkegården. Så det hele er dækket ind.

Det er rart at ens efterladte ikke skal tænke på noget overhovedet.”

“Min far havde sørget for sin egen bortgang gennem en opsparing hos Elysium, og det gjorde alting meget lettere. Der var endda penge til gravøllet efterfølgende.

Jeg har nu oprettet en Elysium opsparing, således at min egen datter ikke skal stå med en stor udgift, når jeg engang går bort.”